Home Други Обучение на тема: „Конкурентно право, първа част – Забранени споразумения“

Обучение на тема: „Конкурентно право, първа част – Забранени споразумения“

Уважаеми колеги,

На 15.10.2021 г., петък, от 14 до 17 ч. ще се проведе обучение на тема

„Конкурентно право, първа част – Забранени споразумения“, с лектор: Румяна Карлова, бивш член на КЗК

Обучението ще се проведе онлайн посредством платформата Zoom, като достъп до обучението може да бъде осъществен чрез следния линк:

https://us02web.zoom.us/j/83563201788?pwd=STI1dkR1citjSXNxZ3BOSXFqMzluZz09

Meeting ID: 835 6320 1788

Passcode: 029491

С оглед осигуряване на комуникация с лектора и ползотворно протичане на обучението, е желателно участниците да са с включени камери.

Адвокатите, участвали в обучението и върнали на електронния адрес Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. попълнение анкетни карти, ще получават сертификат за преминато обучение. За получаване на електронен адрес следва в чата по време на обучението да посочите имената си, личен номер и електронен адрес, на който желаете да получите сертификата за обучение. Обучението ще бъде зачетено като изпълнение на задължението на адвокатите за поддържане и повишаване на квалификацията в не по-малко от осем учебни часа годишно в избрана от тях форма и тематика по чл. 8, ал. 1 от Наредба № 4 от 2006 г. за поддържане и повишаване квалификацията на адвокатите и адвокатите от Европейския съюз на Висшия адвокатски съвет. При същите условия участието в обученията ще се зачита и като изпълнение на задълженията за поддържане и повишаване на квалификацията на адвокатите, вписани в регистъра на правната помощ за преминаване на не по-малко от двадесет часа годишно обучение на основаниеРешение № 266/28.09.2017 г. на Управителния съвет на Националното бюро за правна помощ.

Информация за обученията, които Софийска адвокатска колегия организира и предстоящите обучения през м. юли, може да бъде намерена и на интернет страницатаwww.sak-sas.bg.

Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2021