Home Други Обучение на тема: Проблеми на изпълнително производство - 17.12.2021

Обучение на тема: Проблеми на изпълнително производство - 17.12.2021

Уважаеми колеги,

На 17.12.2021 г., петък, от 10 до 13 часа ще се проведе обучение на тема:

Проблеми на изпълнително производство: 1.Въпросът дали е допустима отмяна на влязло в сила постановление на съдебния изпълнител за възлагане на недвижим имот, предмет на публичната продан в изпълнителния процес по ГПК 2.Проблеми във връзка с обжалване на разпределението, с лектор проф. Валентина Попова, адвокат в Софийската адвокатска колегия, преподавател в Юридически факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

Обучението ще се проведе посредством платформата Zoom, като достъп до обучението може да бъде осъществен чрез следния линк:

https://us02web.zoom.us/j/89543888091?pwd=QmxFK2lESEovRnBPY2M4VzRtZU56dz09

Meeting ID: 895 4388 8091

Passcode: 274475

С оглед осигуряване на комуникация с лектора и ползотворно протичане на обучението, е желателно участниците да са с включени камери.

Адвокатите, участвали в обучението и върнали на електронния адрес Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. попълнение анкетни карти, ще получават сертификат за преминато обучение. Образец на анкетна карта може да бъде открит на сайта на САК. Обучението ще бъде зачетено като изпълнение на задължението на адвокатите за поддържане и повишаване на квалификацията в не по-малко от осем учебни часа годишно в избрана от тях форма и тематика по чл. 8, ал. 1 от Наредба № 4 от 2006 г. за поддържане и повишаване квалификацията на адвокатите и адвокатите от Европейския съюз на Висшия адвокатски съвет. При същите условия участието в обученията ще се зачита и като изпълнение на задълженията за поддържане и повишаване на квалификацията на адвокатите, вписани в регистъра на правната помощ за преминаване на не по-малко от двадесет часа годишно обучение на основание Решение № 266/28.09.2017 г. на Управителния съвет на Националното бюро за правна помощ.

Информация за обученията, които Софийска адвокатска колегия организира може да бъде намерена и на интернет страницата www.sak-sas.bg.

Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2021