Срок за становища по концепцията за нов Закон за адвокатурата и предстоящо обучение на САС.
Home Новини Срок за становища по концепцията за нов Закон за адвокатурата и предстоящо обучение на САС.

Срок за становища по концепцията за нов Закон за адвокатурата и предстоящо обучение на САС.

Уважаеми колеги,

Напомняме Ви, че на 30.11.2020г. изтича крайният срок за подаване на становища, мнения и предложения по концепцията за нов Закон за адвокатурата.

Всички колеги от САК, които имат предложения за изменение и допълнение по концепцията за нов Закон за адвокатурата, могат да подадат предложенията си директно на електронната поща на ВАдвС: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

Отделно от това Ви информираме, че продължава серията онлайн обучения, организирани до края на календарната година. Поредното обучение е на тема: Опитът от прилагането у нас на Общия регламент за защита на данните. За особените правила на Директива 2016/680 за защита на личните данни при използването им от полицейските и правоприлагащите органи, което ще се проведе на 25.11.2020г. /сряда/ от 14.00 ч. до 17.00 ч., с лектор д-р Невин Фети.

Обучението ще бъде организирано под формата на уебинар – дистанционно обучение чрез платформата Zoom и е част от програмата за обучения на адвокати от Софийска адвокатска колегия в периода м.октомври – м.декември 2020г., в рамките на която Софийският адвокатски съвет ще проведе в седмиците до края на годината серия от обучения с дистанционна форма на участие.

Участието във уебинара ще се осъществява през следният линк:

https://us02web.zoom.us/j/81590304651?pwd=b0l4VFBUYXpUNTZHRFd0UnZPOHA2UT09

Алтернативно, за вече регистрирани потребители на Zoom, може да ползвате следните детайли, за да участвате в уебинара:

Meeting ID: 815 9030 4651
Passcode: 074200

За колегите, които няма да имат възможност да се включат, при съгласие на лектора ще бъде осигурен запис на лекцията-дискусия на сайта на САК.

За улеснение на колегите прилагаме и кратка инструкция за работа с платформата Zoom, която може да изтеглите на следния линк: кратка инструкция

Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2021