Home Actualité Обучение на тема "Актуална практика на ВКС по въпроси на съдебната делба" ЧАСТ ІІ

Обучение на тема "Актуална практика на ВКС по въпроси на съдебната делба" ЧАСТ ІІ

There are no translations available.

Уважаеми колеги,

На 25.06.2021 г., петък, от 14 до 17 ч. ще се проведе обучение на тема

„Актуална практика на Върховния касационен съд по въпроси на съдебната делба“ – II-ра част, с лектор: Емануела Балевска, съдия във Върховен касационен съд

Обучението ще се проведе онлайн посредством платформата Zoom, като достъп до обучението може да бъде осъществен чрез следния линк:

https://us02web.zoom.us/j/81895005547?pwd=V0dFa2M4aVYxT0pCTTBMY2VDVStnUT09

Meeting ID: 818 9500 5547

Passcode: 614621

С оглед осигуряване на комуникация с лектора и ползотворно протичане на обучението, е желателно участниците да са с включени камери.

Адвокатите, участвали в обучението и върнали на електронния адрес Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. попълнение анкетни карти, ще получават сертификат за преминато обучение. За получаване на електронен адрес следва в чата по време на обучението да посочите имената си, личен номер и електронен адрес, на който желаете да получите сертификата за обучение. Обучението ще бъде зачетено като изпълнение на задължението на адвокатите за поддържане и повишаване на квалификацията в не по-малко от осем учебни часа годишно в избрана от тях форма и тематика по чл. 8, ал. 1 от Наредба № 4 от 2006 г. за поддържане и повишаване квалификацията на адвокатите и адвокатите от Европейския съюз на Висшия адвокатски съвет. При същите условия участието в обученията ще се зачита и като изпълнение на задълженията за поддържане и повишаване на квалификацията на адвокатите, вписани в регистъра на правната помощ за преминаване на не по-малко от двадесет часа годишно обучение на основание Решение № 266/28.09.2017 г. на Управителния съвет на Националното бюро за правна помощ.

Информация за обученията, които Софийска адвокатска колегия организира и предстоящите обучения през м. юли, може да бъде намерена и на интернет страницата www.sak-sas.bg.

Софийски адвокатски съвет

Imprimer PDF

Copyright © sak-sas.bg 2021